O nama

shadow

Za zaposlenje u SIM Impex-u NE TREBA VAM VEZA !

Ako ste ambiciozni, stručni, vrijedni, komunikativni i ukoliko želite da radite u dinamičnom okruženju, pošaljite svoju biografiju / CV na:

SiM Impex d.o.o.
Poslovna zona Ramići bb
78000 Banja Luka
Sa naznakom „Za zaposlenje“

Ili mailom na posao@simimpex.com

SiM Impex

Sa 20 godina iskustva, SiM Impex iz Banjaluke se pozicionirao među lidere u distribuciji rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za putnička i laka komercijalna vozila na tržištu BiH. Kroz veleprodaju i maloprodaju, našim kupcima je na raspolaganju preko 1, 5 miliona artikala za više od 40 marki automobila sa besplatnom dostavom u roku 24 sata.

U 30 poslovnih jedinica širom Bosne i Hercegovine možete pronaći dijelove provjerenih i pouzdanih proizvođača, a takođe dobiti i stručnu podršku. Velika pažnja posvećujemo edukaciji zaposlenih i kupaca, što nam omogućava da budemo u korak sa brzim promjenama koje su karakteristične za automobilsku industriju.

Osnovna vrijednost koju živimo u SiM Impex-u je da sve što radimo mora biti u skladu sa trajnim i dokazanim principima: čestito, domaćinski, profesionalno, pošteno, kvalitetno, dugoročno, u skladu sa propisima i na sveopštu korist.

U oktobru 2017. godine SiM Impex je postao dio korporacije LKQ, jedne od najvećih svjetskih korporacija na globalnom tržištu auto dijelova sa sjedištem u američkom gradu Čikagu, kao i član prestižne grupacije ATR (njem. Auto-Teile-Ring) sa sjedištem u Štutgartu.