AUDI odobrio ugradnju tri modela NEXEN pneumatika na AUDI A3

simimpex_nexen-01-01

AUDI odobrio ugradnju tri modela NEXEN pneumatika na AUDI A3

Njemački proizvođač automobila je odobrio tri modela NEXEN pneumatika za prvu ugradnju: N’Fera Sport, N’Blue S i Winguard Sport 2

NEXEN TIRE jedan od vodećih svjetskih proizvođača pneumatika, danas je objavio da će isporučivati pneumatike N’Fera Sport, N’Blue S, and Winguard Sport 2 za prvu ugradnju na četvrtoj generaciji vozila Audi A3.

Četvrta generacija Audi A3, promovisana u martu 2020., je premium kompaktni “Audi A3 Sportback” model, proizveden na MQB platformi VW grupacije. Novi luksuzni model “Audi A3 Limousine” se odlikuje luksuznim unutrašnjim i spoljašnjim dizajnom, koji nudi komfornu vožnju i dinamične vozne performanse.

N’Fera Sport je evropski premium sportski pneumatik koji se može pohvaliti izvanrednim performansama na mokroj i suvoj podlozi. Odlikuje ga nadograđena stabilnost tokom brze vožnje i upravljivost, uz maksimalno prianjanje i kočionu silu.

N’Blue S je pneumatik pogodan za ekonomičnu vožnju kod vozila visokih performansi, posjeduje smanjeni otpor kotrljanja, kako bi odgovorio strogim evropskim zahtjevima po pitanju emisije CO2. NEXEN je poboljšao koeficijente buke i potrošnje goriva modela N’Blue S u skladu sa evropskim standardima za zaštitu životne sredine. Naročito ima poboljšanu drenažu pri velikim brzinama i kočenje tokom vožnje u kišnim uslovima, u poređenju sa postojećim proizvodima u toj liniji.

Winguard Sport 2 je premium “alpine” zimski pneumatik koji nudi stabilne visoke upravljačke i kočione performance, kako na mokroj, tako i na suvoj podlozi. Takođe je dizajniran tako da obezbijedi stabilnu vožnju na zaleđenoj i snježnoj podlozi.

N’Fera Sport se isporučuje u 225/45R17 91Y, N’Blue S u 205/55R16 91V i Winguard Sport 2 in 205/55R16 91H.

O kompaniji NEXEN TIRE

Nexen Tire, osnovan 1942. godine, je svjetski proizvođač pneumatika sa sjedištem u Južnoj Koreji. Nexen Tire je jedan od svjetskih najbrže rastućih proizvođača, koji trenutno posluje u oko 150 zemalja širom svijeta i posjeduje četiri fabrike – dvije u Južnoj Koreji (Yangsan i Changnyeong), jedna u Kini (Qingdao). Posljednje otvorena fabrika u Češkoj Republici, u gradu Zatec, počela je sa radom 2019. godine. Nexen Tire proizvodi pneumatike za putnička, SUV i laka komercijalna vozila, koristeći naprednu tehnologiju i dizajn. Nexen Tire je veoma fokusiran na UHP segment pneumatika, koji je zasnovan na upotrebi naprednih tehnologija. Nexen Tire snabdjeva OE pneumatike za prvu ugradnju svjetskim proizvođačima vozila širom svijeta. U 2014. godini, kompanija Nexen Tire osvojila je dizajnersku nagradu kao jedno od 4 svjetski najbolja dizajnerska rješenja. Za više informacija posjetite: https://www.nexentire.com/international

/ Aktuelnosti / Oznake: , , ,

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *