Web

Autopromotec 2015.

autopromotec_20154

Alessandro Malvasi iz Spacetest-a sa Goranom Ticom, rukovodiocem sektora alata u SiM IMPEX-u.

autopromotec-poster

Autopromotec 2015.

Međunarodni sajam garažno-servisne opreme “Autopromotec” jedinstven je na svijetu po prisustvu automobilske opreme, pribora, usluga i proizvoda, automobilske tehnologije i rješenja, dijelova i alata, pomoćnog pribora i opreme, teške i lake mašinerije te svih automobilskih uređaja i komponenti.

Ovaj događaj je izrastao u veliku platformu za uspostavljanje poslovnih veza i mogućnosti umrežavanja. Uz najnovije proizvode i tehnologije iz automobilske industrije, događaj uspijeva da svake godine privuče sve veći broj posjetioca.

Među posjetiocima 26. po redu Promoteca našao se i tim SiM IMPEX-a. “Iskoristili smo priliku da se upoznamo sa novinama na tržištu servisno-garažne opreme, napravimo nove dogovore sa postojećim dobavljačima, ali i da razmotrimo mogućnosti za saradnju sa novim kompanijama“, prenosi utiske Goran Tica, rukovodilac sektora za alat u SiM IMPEX-u. “Ako sve bude išlo po planu, svojim kupcima ćemo uskoro pored Spacetesta-a, Lincosa, KS Tools-a, Valea i Boscha moći da ponudimo proizvode još nekoliko renomiranih proizvođača“, dodao je.

Autopromotec je održan u italijanskom gradu Bolonja od 20-24. maja 2015. godine gdje se predstavilo 1 587 izlagača iz 47 zemalja.

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Autopromotec 2015. - SiM Impex - veleprodaja i maloprodaja auto dijelova

Autopromotec 2015.

Homo faber fortunae suae