Budite dio proslave otvaranja nove SiM Impex poslovnice u Konjicu

web-vijest-konjic

Budite dio proslave otvaranja nove SiM Impex poslovnice u Konjicu

Kako bi na jedinstven način obilježio otvaranje prodajnog mjesta u Konjicu, SiM Impex organizuje dan za proslavu u četvrtak 9. juna ove godine, na adresi Mostarska bb u tom gradu.

Pozivamo vas da toga dana posjetite našu poslovnicu od 8 do 18 časova, a pored druženja uz hranu i piće, imaćete priliku da iskoristite i specijalnu ponudu povodom otvaranja, koja se odnosi na popuste na kupovinu ulja, akumulatora, alata, garažno-servisne opreme i još mnogo toga.

SiM Impex sarađuje isključivo sa najuglednijim proizvođačima auto-dijelova, a svojim kupcima nudi besplatnu dostavu robe u roku od 24 časa. Takođe, ono što izdvaja našu kompaniju od drugih jeste podrška koju ima svaki kupac, u smislu tehničko-servisne podrške, ali i podrške prodaji putem regionalnih menadžera koji su uvijek na terenu.

Naročito smo ponosni na činjenicu što smo u prilici da svojim kupcima ponudimo i LKQ Academy, jedinstvenu online platformu za edukaciju servisera i mehaničara, prevedenu na lokalni jezik. Na ovoj platformi može da se pronađe više od 100 online kurseva i treninga. Konstantno ulaganje u edukaciju kupaca, korisnička podrška, te direktna podrška svakog proizvođača za svaki proizvod koji je u ponudi kompanije SiM Impex, razlog su što su naši kupci i naši prijatelji!

Misija naše kompanije je zadovoljstvo kupaca i dobra poslovna praksa, a vizija stvaranje partnerstava.

Budite dio druženja u našoj novoj poslovnici.

Dobrodošli!

Vaš SiM Impex!

/ Aktuelnosti / Oznake: ,

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *