Obavještenje

naslovna

Obavještenje

Poštovani partneri,

Želimo da vas obavijestimo o promjenama za koje vjerujemo da će unaprijediti naše buduće poslovanje, kao i učvrstiti našu dosadašnju odličnu poslovnu saradnju kojom se kao kompanija ponosimo.

S tim u vezi, dosadašnji vlasnici naše kompanije – LKQ Europe, potpisali su ugovor sa CIAK AUTO d.o.o., dugogodišnjim partnerom LKQ Europe, o preuzimanju kompanije SiM Impex d.o.o.

Trenutak zvaničnog preuzimanja SiM Impex-a od strane CIAK AUTO d.o.o., očekuje se u narednih šest mjeseci, nakon što ovaj proces prođe neophodne procedure.

Uvjereni smo da je novi vlasnik kompanija koja će unaprijediti naše poslovanje, podržavajući vas, naše klijente i kolege u okviru svoje poslovne strategije.

Promjene koje očekuju kompaniju SiM Impex biće u pravcu nadgradnje i ulaganja u dobru poslovnu praksu, a svakako i njegovanje odnosa sa našim postojećim kupcima i dobavljačima. Stoga, želimo da naglasimo da se radujemo našoj daljoj saradnji i još boljim i većim mogućnostima koje nam ova promjena otvara.

Naša iskrena želja je da nas i u budućnosti, kako je to bio slučaj i do sada, vidite kao partnere koji su čvrsto riješeni da poštuju poslovni odnos izgrađen na povjerenju i međusobnom poštovanju.

/ Aktuelnosti / Oznake: , ,

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *