Darujemo Vam deset dana novogodišnje akcije!

10 dana NG akcije_website vijesti_960x540px

Darujemo Vam deset dana novogodišnje akcije!

Posjetite neku od naših 28 poslovnica širom BiH u periodu od 29.12.2018. do 7.1.2019. godine i uljepšajte svoje praznike popustima.

Dođite po svoj originalan poklon za čak do 30% popusta! 

Jeste li razmišljali o poklonima u ovo vrijeme darivanja?! I, koliko je zapravo važno imati originalnu ideju. Da Vam olakšamo izbor? Počastite sebe ili sebi drage ljude neobičnim poklonom po koji možete doći kod nas! I, sve to uz sjajne popuste.

U duhu novogodišnjih praznika, darujemo popuste na neke od proizvoda iz svog asortimana. Upravo za vaš dobar izbor kvalitetnih proizvoda koje Vam nudimo, poklonićemo Vam čak do 30% popusta na Unior ručne alate, kao i popuste na Bosch ručne alate, sijalice, svjećice i grijače, auto kozmetiku, metlice brisača, patosnice i podmetače za gepek, aditive, antifrize, ulja, te akumulatore.

Sve ovo možete naći u našim poslovnicama širom Bosne i Hercegovine, koje se nalaze u gradovima: Banja Luka, Bijeljina, Bileća, Brčko, Derventa, Doboj Jug, Goražde, Gradačac, Gradiška, Hadžići, Istočno Sarajevo, Kalesija, Kiseljak, Kotor Varoš, Laktaši, Mostar, Mrkonjić Grad, Prijedor, Prnjavor, Sanski Most, Sarajevo, Srebrenik, Trebinje, Tuzla, Visoko i Zvornik.

Pripremite automobil za udobnu i sigurnu vožnju u zimskim uslovima i to po cijenama znatno nižim nego inače.

Ne zaboravite da je najbolji poklon upravo ono što Vam je potrebno! Vama ili nekom do koga Vam je stalo!

Više informacija o akciji, ali i našoj cjelokupnoj ponudi možete dobiti direktnim pozivom neke od naših poslovnica na brojeve dostupne na stranici www.simimpex.com/kontakt/

Srećne praznike želi Vam Vaš SiM Impex!

/ Aktuelnosti

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *