Jeste li spremni za SiM Impex e-bike race?

SiM Impex_e-bike race_web news

Jeste li spremni za SiM Impex e-bike race?

Provedite vikend u dobrom društvu koje promoviše sportski duh, zdravlje i dobru zabavu!

Znate li da ovog vikenda možete učestvovati u prvoj trci električnim biciklima u Banjaluci? Ili, ukoliko ne želite da se takmičite, samo isprobate kako je to voziti ovaj bicikl? SiM Impex vas poziva da 31. marta posjetite tvrđavu Kastel i budete dio spektakla koji se zove Grand Prix Banjaluka!

Brdska biciklistička trka Grand Prix je i ove godine našla svoje mjesto na mapi ljubitelja biciklizma, a Banjaluku ponovo označila kao domaćina spektakularne trke, koja predstavlja kvalifikacionu trku za olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.  Ovoga puta, trka će biti održana u martu mjesecu i to od 27. do 31, a u ovom sportskom spektaklu će učestovati takmičari iz cijelog svijeta.

Ono što predstavlja novitet u okviru ove brdske trke jeste prva trka električnih bicikala, pod nazivom – „SiM Impex e-bike race“.  Trka je zakazana za nedjelju 31. marta u 11.30 časova na tvrđavi Kastel, a toga dana smo pripremili za sve zainteresovane i test-vožnje električnog bicikla.

Kako je ovo prva e-trka koja se organizuje u Banjaluci, pozivamo sve bicikliste da se prijave za ovu trku, a ljubitelje biciklizma da posjete Kastel i uživaju u ovom događaju, ali i besplatno isprobaju električni bicikl.

Aktivnim učešćem u promociji sporta i sportskih aktivnosti, želimo promovisati prave vrijednosti, kao i omogućiti svojim sugrađanima da svoje slobodno vrijeme provedu u dobrom društvu. A, društvo biciklista to svakako jeste!

Posjetite Kastel i SiM Impex kutak ove nedjelje, te uz test-vožnju testirajte svoju ljubav prema biciklima.

 

 

/ Aktuelnosti / Oznake: , , , , ,

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *