Izmjena režima EXPRESS isporuka

izmjena rezima express isporuka_simimpex-11

Izmjena režima EXPRESS isporuka

Dragi kupci,

Razvoj situacije u vezi sa pandemijom korona virusa, uveliko mijenja našu svakodnevicu. Naš život i naše poslovanje već su drastično drugačiji nego što su bili prije samo 15-ak dana. To je rezultat prilagođavanja novonastalim uslovima, kako bismo svi zajedno pomogli u sprečavanju širenja ovog virusa te na taj način zaštitili svoje i živote drugih.

Pored mjera koje se odnose na zaštitu zdravlja naših zaposlenih, poštujemo i sprovodimo i sve ostale restriktivne mjere koje su donijele relevantne institucije. U ovom trenutku želimo da vas obavijestimo o trenutnom načinu i mogućnostima poslovanja, te da činimo sve što je u našoj moći kako bismo uprkos vanrednoj situaciji izašli u susret svojim kupcima.

Stoga vas obavještavamo da naš redovni transport i svakodnevna dostava robe iz naših poslovnica i centralnog skladišta u Banjaluci, funkcionišu kao i do sada, bez većih izmjena.

Izmjena koju najavljujemo ovim putem, odnosi se na naše tzv. Expres isporuke. Radi se robi koju trenutno nemamo u našim lokalnim skladištima i koju smo vam bili u prilici isporučivati dva puta sedmično, iz našeg centralnoevropskog skladišta. Od danas, broj ovih isporuka smanjujemo na jednu sedmično, iz navedenih razloga.

Nedostajuću robu možete svakodnevno poručivati svojim uobičajenim kanalom poručivanja do 12 časova – ponedjeljkom. Tako poručenu robu vam možemo isporučiti za osam dana, odnosno isključivo utorkom naredne sedmice.

Takođe, ukoliko u međuvremenu dođe do promjene i u ovom obliku i načinu isporuke zbog eventualno novonastalih izmjena diktiranih uslovima koje nameće pandemija, trudićemo se da vas što prije obavijestimo o tome.

Naglasili bismo da je ova izmjena privremenog karaktera i primjenjivaće se do stabilizacije prilika u Evropi i kod nas.

Smisao našem poslovanju dajete upravo vi. Naša želja da vam budemo pouzdan partner „i u dobru i u zlu“  nema alternativu. Ostajemo vam na usluzi, poštujući sve propise i primjenjujući sve mjere koje propisuju vlasti.

Hvala na razumijevanju i strpljenju.

Čuvajte se i ostanite zdravi!

Vaš SiM Impex tim.

/ Aktuelnosti / Oznake:

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *