Osvojite set Nexen ljetnih guma!

Nexen_simimpex_web vijest-15

Osvojite set Nexen ljetnih guma!

Pravila SiM Impex nagradne igre

SiM Impex nagrađuje svoje pratioce na društvenoj mreži Facebook i to darujući srećnog dobitnika sa četiri Nexen ljetne gume!

April mjesec je rezervisan za promjenu guma na vozilima, kada zimske zamjenjujemo ljetnim. Ovoga puta želimo nagraditi svoje Facebook pratioce upravo setom vrhunskih guma kompanije Nexen Tire, koja je svjetski proizvođač pneumatika, sa tradicijom dugom 78 godina. Sve što je potrebno za učestvovanje u nagradnoj igri jeste da u komentarima na post tagujete FB prijatelja.

Nexen kompanija proizvodi pneumatike za putnička, SUV i laka teretna vozila primjenom najnovijih tehnologija i dizajna, a fokusirana je i na proizvodnju UHP pneumatika, baziranoj na naprednoj tehnologiji. Nexen Tire obezbjeđuje pneumatike za prvu ugradnju (OE) svjetskim proizvođačima vozila u različitim državama širom svijeta. Godine 2014, kompanija Nexen Tire osvojila je top četiri glavne nagrade dizajnerskih rješenja, i to među vodećim svjetskim proizvođačima pneumatika.

Nagradna igra će trajati od 8 – 16. aprila a najsrećniji učesnik će biti izvučen slučajnim odabirom. Ime dobitnika biće objavljeno u petak 17. aprila na našoj facebook stranici.

Širok asortiman Nexen guma možete pronaći u svim SiM Impex poslovnicama, kojih je čak 31 širom BiH.

Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite set vrhunskih guma!

Srećno!

Vaš SiM Impex.

 

Ispod možete pronaći pravila nagradne igre.

PRAVILA I USLOVI NAGRADNE IGRE

  1. Opšti uslovi

Organizator nagradne igre “Osvoji set Nexen ljetnih guma”, je firma SiM Impex d.o.o., Poslovna zona Ramići bb (u daljem tekstu: Organizator). Nagradna igra održaće se od 8 – 16. 4. 2020. uključujući 16. 4. 2020. na društvenoj mreži Facebook na adresi: https://www.facebook.com/simimpexautodijelovi/. Nagradna igra nije sponzorisana od strane Facebook-a i nije povezana s Facebook-om kao firmom. Sve informacije koje korisnik dostavi u sklopu nagradne igre prima Organizator nagradne igre.

  1. Pravila učestvovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu učestvovati građani Bosne i Hercegovine (fizička lica). Osobe mlađe od 18 godina ne mogu učestvovati u nagradnoj igri. U nagradnoj igri mogu učestvovati svi koji se pridruže Facebook stranici: https://www.facebook.com/simimpexautodijelovi/.
Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju osobe zaposlene kod Organizatora.

  1. Način učestvovanja i proglašenje dobitnika

Za učestvovanje je potrebno da potencijalni učesnik, u komentarima na post, taguje FB prijatelja. Igra završava 16. 4. 2020., a u petak, 17. aprila 2020., biće objavljeno ime dobitnika koji će biti izvučen metodom slučajnog odabira i koji će dobiti nagradu.

Svi učesnici učestvovanjem u ovoj igri slažu se da Organizator može objaviti njihovo ime iz profila kojim su se prijavili za učestvovanje u nagradnoj igri na Facebook stranici https://www.facebook.com/simimpexautodijelovi/.

  1. Rezultati izvlačenja, nagrade i preuzimanje nagrada

Dobitnik će biti objavljen na FB stranici: https://www.facebook.com/simimpexautodijelovi/. Prije dodjele nagrade Organizator mora od dobitnika dobiti potrebne lične podatke u roku od tri (3) dana nakon objave pobjednika: Facebook korisničko ime, ime i prezime, datum rođenja, adresa i broj telefona.

Slanje tih podataka na e-mail marketing@simimpex.com uslov je za dodjelu nagrade primaocu.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac ni prenositi na drugu osobu. Mijenjanje nagrade nije moguće.
Dobitnik je dužan sam preuzeti nagradu u najbližoj SiM Impex poslovnici u dogovoru sa Organizatorom. Prije predaje nagrade dobitniku on mora Organizatoru dostaviti lične podatke: ime i prezime, datum rođenja, adresu i broj telefona.

Nagrada:

1. Set ljetnih guma brenda Nexen (4 kom. guma)

  1. Odgovornost

Organizator ne snosi nikakvu odgovornost niti učestvuje u sporovima oko vlasništva izvučene nagrade. Svaki spor koji se odnosi na pravo vlasništva nad dodijeljenim nagradama neće imati nikakav uticaj na pravilo da Organizator dodijeli nagradu osobi koja je Organizatoru dostavila sve podatke u skladu sa ovim Pravilima. Organizator će nagradu prema Pravilima predati korisniku, odnosno njegovoj službeno ovlaštenoj osobi čiji će podaci biti navedeni u e-poruci koju će Organizator primiti od dobitnika nagrade. Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu nastalu štetu zbog preuzimanja ili upotrebe nagrade, s čime se učesnici nagradne igre u potpunosti slažu. Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za nefunkcionisanje Facebook stranice, te posljedice nefunkcionisanja bez obzira na razloge za isto.

Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za nefunkcionisanje ili nepotpuno nefunkcionisanje elektronske pošte i internetske usluge učesnika ili nefunkcionisanje usluge koja je posljedica neispravnog korištenja ili nepoznavanja korištenja uslugama. U slučaju nastanka okolnosti na koje Organizator ne može uticati (viša sila), Organizator može otkazati nagradnu igru. O tome je obvezan obavijestiti učesnike putem facebook stranice. U tom slučaju nije odgovoran učesnicima za moguću nastalu štetu.

  1. Pravila nagradne igre

Učestvovanjem u nagradnoj igri učesnici potvrđuju da su upoznati s ovim Pravilima i obvezuju se poštovati Pravila nagradne igre. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoće ova Pravila smatraju se primarnima u odnosu na sve moguće druge objave u štampanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku. Pravila i opšti uslovi ove nagradne igre dostupni su na www.simimpex.com. Organizator zadržava pravo izmjene Pravila ako to zahtijevaju razlozi tehničke ili komercijalne prirode ili razlozi od strane javnosti. O svim promjenama i novostima u vezi sa nagradnom igrom Organizator će učesnike izvještavati objavama na Facebook stranici https://www.facebook.com/simimpexautodijelovi/, sve pritužbe i reklamacije rješava organizator nagradne igre. U slučaju utemeljenih prigovora Organizator se obavezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem roku, te o tome obavijestiti učesnike.

  1. Zaštita ličnih podataka

Organizator će lične podatke upotrebljavati isključivo u svrhu dostavljanja nagrade dobitnicima. Organizator se obavezuje da podaci dobijeni od učesnika neće biti predani trećoj osobi ili na drugi način upotrebljeni u suprotnosti sa zakonodavstvom Bosne i Hercegovine, osim ako je to nužno za realizaciju nagradne igre, odnosno za direktni marketing.

Učesnici nagradne igre omogućuju Organizatoru kao voditelju obrade da upravlja, održava i obrađuje njihove lične podatke u sljedeće svrhe: za informisanje o nagradnoj igri i izvlačenju nagrada, direktni marketing, informisanje o novostima i poslovnoj ponudi, uzorkovanje te statističku obradu podataka. Organizator se obvezuje da podatke neće prenijeti trećim licima. Tokom upravljanja ličnim podacima učesnik ima pravo na pristup svojim ličnim podacima, na kopiranje, dopunu, izmjenu, blokiranje ili brisanje u bazi podataka u skladu s važećim propisima. Učesnik može u bilo koje vrijeme opozvati svoj pristanak za upotrebu ličnih podataka dobijenih u nagradnoj igri putem e-mail adrese marketing@simimpex.com ili pismenim putem na adresu: Poslovna zona Ramići bb, 78000 Banja Luka.

Dobitnik nagrade dopušta Organizatoru nagradne igre da objavi njegove lične podatke (ime i prezime) u medijima, na Facebook stranici https://www.facebook.com/simimpexautodijelovi/ i web stranici www.simimpex.com.

Učestvovanjem u nagradnoj igri učesnici potvrđuju da su upoznati s Pravilima nagradne igre, te ih prihvataju i slažu se s njima. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoće ova se Pravila smatraju primarnima u odnosu na sve moguće druge objave u štampanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih Pravila određuje isključivo Organizator. Svi lični podaci biće zaštićeni u skladu s opštim odlukama organizatora nagradne igre s područja zaštite ličnih podataka i u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka. Učesnici nagradne igre potvrđuju da su upoznati s ovim Pravilima, da ih prihvaćaju te da su dali istinite podatke i obavezuju se postupati u skladu sa Pravilima i uslovima nagradne igre.

/ Aktuelnosti / Oznake: , ,

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *