NEXEN TIRE NAJAVLJUJE NOVO PARTNERSTVO SA FK JUVENTUS

foto-juventus-960×540

NEXEN TIRE NAJAVLJUJE NOVO PARTNERSTVO SA FK JUVENTUS

NEXEN TIRE, globalni proizvođač guma, najavio je svoju najnoviju saradnju sa renomiranim italijanskim fudbalskim klubom Juventus. Fudbalski klub Juventus je profesionalni italijanski fudbalski klub sa sjedištem u Torinu, Pijemonte. Ovo strateško partnerstvo predstavlja uzbudljiv korak naprijed u sportskim marketinškim naporima Nexen kompanije, sa ciljem da se među evropskim fudbalskim navijačima poveća svijest o brendu i uključenost.

Partnerstvo kompanije NEXEN TIRE i FK Juventus zvanično je otpočelo u ponedjeljak, 10. jula, 2023. godine, na stadionu Allianz, u Torinu. Događaju su prisustvovali visoki predstavnici obje organizacije. Ovaj istorijski datum označava početak uzbudljivog putovanja koje će unaprijediti vidljivost NEXEN TIRE brenda.

“Sa zadovoljstvom objavljujemo naše partnerstvo sa FK Juventus, klubom koji je poznat po tome što ima najveći broj navijača u Italiji,” rekao je DC Kim, potpredsjednik evropskog marketinga i prodaje u kompaniji NEXEN TIRE. “Ova saradnja se savršeno uklapa u naše strateške planove za širenje na evropskom tržištu, posebno sa nadolazećom drugom fazom ekspanzije fabrike u Evropi, ove godine. Saradnja sa ovim prestižnim fudbalskim klubom uključuje velike mogućnosti povećaće svijest o NEXEN TIRE brendu širom kontinenta.”

“Oduševljeni smo što možemo da pozdravimo NEXEN TIRE kao našeg zvaničnog partnera na polju pneumatika,” rekla je Tiziana Di Gioia, glavni komercijalni direktor FK Juventus. “Njihova globalna reputacija u proizvodnji vrhunskih pneumatika savršeno je usklađena sa našom strategijom izvrsnosti. Drago nam je što možemo da prihvatimo NEXEN u našu Juventus porodicu, kao našeg zvaničnog sponzora u kategoriji pneumatika.”

Nadovezujući se na svoj kontinuirani uspjeh u sportskom marketingu, NEXEN TIRE strateški je odabrao partnerstvo sa FK Juventus, klubom koji je oličenje strasti, uspjeha i mnogobrojnih navijača. Ova saradnja je savršeno usklađena sa strategijom kompanije za evropsko tržište.

Kao zvanični sponzor FK Juventus, proizvođač pneumatika će imati istaknutu vidljivost na stadionu, osiguravajući da brend bude centralno pozicioniran tokom utakmica. Ova izloženost pruža izuzetnu priliku povezivanja sa navijačima na višem nivou, unapređujući prepoznatljivost brenda i podstičući angažovanje. Dinamične digitalne kompanije će iskoristiti moć društvenih medija i onlajn platformi da stvore privlačna iskustva i podstaknu afinitet brenda među globalnom publikom.

Štaviše, ovo partnerstvo kompaniji NEXEN TIRE pruža priliku da bude dobar domaćin, omogućavajući kompaniji da direktno komunicira sa kupcima i potrošačima na jedinstven i nezaboravan način. Ova domaćinska iskustva će stvoriti snažne mogućnosti za stvaranje trajnih veza i jačanje odanosti brendu.

/ Aktuelnosti / Oznake: , ,

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *