SiM Impex vas čeka na STANCE tuning show događaju

Stance-WEB

SiM Impex vas čeka na STANCE tuning show događaju

SiM Impex je dio Tuning show „Banjaluka STANCE“ takmičenja! Ovaj događaj za sve ljubitelje automobila i tuning-a biće održan po drugi put, ove godine na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

U okviru „Banjaluka STANCE2“ tuning show događaja, koji će ove godine biti održan u nedjelju 6. avgusta na parkingu tvrđave Kastel u Banjaluci, pored takmičarske liste od više od 180 automobila, očekuje vas i SiM Impex kutak. Ovo je dan kada ćemo u okviru kutka predstaviti i dva premium brenda – SACHS, kao dio ZF grupacije, te naš kućni brend – ulje MPM. Kako su to navikli svi kupci i prijatelji naše kompanije, i ovoga puta smo obezbijedili dostupnost predstavnika navedenih brendova na događaju, a da bi iz prve ruke svi zainteresovani mogli da čuju odgovore na svoja pitanja o brendu i proizvodima.

Ovaj godišnji događaj pod nazivom „Stance“, koji se ovoga puta održava u Banjaluci, svoja vrata otvara u 9 časova i traje do 18 časova, a tamo vas očekuju automobili i takmičari koji dolaze iz zemalja regiona i Evrope.

Dio smo jednog ovakvog događaja jer smo uvijek ondje gdje se okupljaju ljubitelji automobila. Tim više, jer smo u ovom poslu upravo zbog ljubavi prema vozilima. Pozivamo sve svoje kupce i prijatelje da posjete ovaj događaj, kao i da pronađu našu pagodu u okviru ovogodišnjeg Tuning show-a.

Takmičenje će se održati u nekoliko klasa – BEST STANCE, EXTREME STYLE, STREET STYLE, OEM+, GERMAN STYLE, YAP STYLE, kao i u podklasama – best wheels, best interior, best paint job, best engine space, lowest car, beat race look, best old timer. BEST OF SHOW – titula je koju će sa ovog takmičenja ponijeti najbolji automobil.

Ulaz za sve posjetioce je besplatan. Čekamo vas na Kastelu!

Vaš SiM Impex

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *