SiM Impex dolazi i u Zenicu

simimpex_web vijest_PJ Zenica-04

SiM Impex dolazi i u Zenicu

U četvrtak, 6. februara 2020. godine, otvaramo svoja vrata budućim kupcima u Zenici. Istoga dana zakazujemo druženje u svom novom prodajnom mjestu u ovom gradu, uz sjajne popuste na kupovinu svih proizvoda! 

Svoju mrežu od 30 postojećih poslovnica širom Bosne i Hercegovine, u februaru mjesecu ćemo proširiti otvaranjem prodajnog mjesta u još jednom gradu. Na adresi Aska Borića bb u Zenici, 6. februara ove godine, svoja vrata će za sve posjetioce i kupce otvoriti naša nova 31. po redu poslovnica.

Na dan otvaranja, u periodu od 8 do 18 časova, zakazano je cjelodnevno druženje sa posjetiocima prodajnog mjesta, kojima ćemo odobriti popust na kompletan asortiman proizvoda. U popustima će kupci moći da uživaju i u narednih 10 dana od dana otvaranja.

Na dan otvaranja, posjetioci će biti u prilici da pored auto dijelova i popusta na akumulatore, ulja, tečnosti za šajbe, metlice brisača, patosnice i ostalu robu, pronađu i širok asortiman garažno-servisne opreme, ručnih i električnih alata, kao i čitav novi asortiman auto opreme – krovne kutije, gume, lance za snijeg, aluminijumske feluge, gumene patosnice, podmetače za gepek, audio uređaje za automobile itd.

Zabilježite datum i adresu u svoj kalendar, ne propustite biti dio druženja u našoj novootvorenoj prodavnici, na zeničkoj adresi!

/ Aktuelnosti / Oznake: , ,

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *