SiM Impex i Nexen vas nagrađuju!

Nexen-za-web-aktuelnosti_960x540px

SiM Impex i Nexen vas nagrađuju!

Pronađite kutak SiM Impex-a u tržnim centrima u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru i osvojite Nexen ljetne gume za svoje vozilo! Pravo je vrijeme za promjenu guma, ali i za najbolji kvalitet koji možete osvojiti besplatno!

April započinjemo velikom nagradnom igrom u tržnim centrima Delta u Banjaluci, Sarajevo City Center i Mepas Mall u Mostaru! Posjetioci i kupci u ovim tržnim centrima, moći će da učestvuju u nagradnoj igri tako što će pronaći SiM Impex kutak, te tamo ostaviti račun bilo koje kupovine koju su obavili tokom dva označena dana, a u iznosu od 20 KM i više.

U Banjaluci i Sarajevu, kutak SiM Impex-a ćete u navedenim centrima pronaći tokom subote i nedjelje 8. i 9. aprila, dok će u Mostaru to biti petak i subota, odnosno 7. i 8. april.  

Za svaki tržni centar obuhvaćen nagradnom igrom biće obezbijeđene po tri nagrade. Prve dvije nagrade se odnose na četiri ljetne Nexen gume u dimenzijama koje navedete prilikom prijave za nagradnu igru. Treća nagrada su poklon vaučeri uz koje ostvarujete -20% na kupovinu Nexen guma  i promo setovi poznatog brenda Nexen.

Izvlačenje, uz pomoć online softvera, biće upriličeno 12 aprila, a imena srećnih dobitnika će biti objavljena na Fejsbuk stranici SiM Impex-a i stranicama tržnih centara u kojima se nagradna igra organizuje.

SiM Impex vas poziva da u navedenim danima prošetate tržnim centrima, sačuvate račune svoje kupovine, pronađete kutak ove kompanije, donesete račun, prijavite se na nagradnu igru i vozite se bezbjedno s novim Nexen ljetnim gumama!

 

/ Aktuelnosti / Oznake: , , ,

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *