NEXEN TIRE isporučuje originalnu opremu za kompaktne terence BMW X1 i iX1 EV

lkqsimimpex-vijest-nexen-bmw

NEXEN TIRE isporučuje originalnu opremu za kompaktne terence BMW X1 i iX1 EV

NEXEN TIRE dobija OE odobrenje za N’FERA SPORT premium pneumatike sa maksimalnim prianjanjem i snagom

NEXEN TIRE, vodeći svjetski proizvođač pneumatika, najavio je da će isporučivati originalnu opremu za treću generaciju BMW X1 i potpuno električni iX1, kompaktne terence iz BMW-a.

I BMW X1 i iX1 EV imaju specifične proizvodne karakteristike kao što je maska, providnost farova i karoserija sa višedimenzionalnim ili trodimenzionalnim efektom.

N’FERA SPORT premium pneumatik, južnokorejskog proizvođača pneumatika, kao oprema za X1 i iX1 modele, proizveden je u NEXEN TIRE evropskoj fabrici, posebno za korištenje na evropskim putevima. Asimetrična šara je odlična za vožnju velikom brzinom, a njen 3+1 široki žljeb pruža izuzetne performanse drenaže. Takođe, ponaša se sjajno i na suvim i na mokrim putevima.

Pored toga, svjetski poznate publikacije kao što su Autobild, ADAC, Motorbelt i Ace Lenkrad testirale su N’FERA SPORT pneumatike u ljetnoj kategoriji proizvoda i utvrdile da su impresivne. U stvari, od strane Autobilda, pneumatik je ocijenjen kao “veoma preporučljiv”. Što se tiče dizajna, N’FERA SPORT  pneumatik je bila dobitnik nagrade Red Dot Design.

Nakon što je ove godine objavio da će njegovi pneumatici biti OE kompatibilni sa BMW serijom 2 Active Tourer, NEXEN TIRE je nastavio sa isporukom pneumatika za nove X1 i iX1 EV, zaslužujući povjerenje premium proizvođača automobila, zahvaljujući akumuliranoj tehnologiji i visokom standardu izrade.

/ Aktuelnosti / Oznake: , ,

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *