Velika nagradna igra SiM Impex-a i Nokian-a!!!

nagradna-igra-simimpex-nokian

Velika nagradna igra SiM Impex-a i Nokian-a!!!

Vikend je u znaku nagrada! Posjeti jedan od tri tržna centra i osvoji zimske Nokian gume za svoje vozilo!

Kraj mjeseca oktobra obilježiće velika nagradna igra naše kompanije i kompanije Nokian Tyres, a riječ je o promociji guma ove renomirane kompanije.

U tržnim centrima u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru će za vikend 30. i 31. oktobra biti postavljen štand čiji smo domaćini u saradnji sa Nokian Tyres, a svi kupci koji tih dana donesu račun kupovine u bilo kojoj prodavnici u okviru tržnog centra u iznosu od 20 KM i više, moći će da učestvuju u nagradnoj igri.

TC Delta Planet Banjaluka, Mostar Mepas Mall i Sarajevo City Centar su tržni centri obuhvaćeni ovom nagradnom igrom.

Kako se bliži datum stupanja na snagu zakonskog roka za promjenu pneumatika na vozilima, a to je 1. 11. ova nagradna igra će obradovati najsrećnije kupce navedenih tržnih centara, a naročito kada je u pitanju prozvođač Nokian, koji predstavlja premium brend za gume, te SiM Impex kao jedini oficijelni zastupnik tog brenda u BiH.

Za svaki tržni centar planirane su tri nagrade, odnosno biće nagrađeno devet kupaca vrijednim Nokian nagradama. Prve dvije nagrade su četiri zimske Nokian gume u dimenzijama koje kupac navede prilikom prijave za nagradnu igru. Treća nagrada je Nokian promo set zajedno sa vaučerom uz koji kupac može ostvariti 20 odsto na kupovinu seta zimskih Nokian guma.

Pozivamo sve koji se za vikend nađu u navedenim tržnim centrima da donesu svoje fiskalne račune koji su izdati na dane navedenog vikenda, na označeni štand, gdje će dati svoje podatke kako bi učestvovali u nagradnoj igri.

Izvlačenje će biti upriličeno putem online softvera, a imena dobitnika biće objavljena u utorak 2. novembra 2021. godine na našoj Facebook stranici, web sajtu, te Facebook stranicama tržnih centara u kojima organizujemo nagradnu igru.

Cilj ove promocije, odnosno nagradne igre je podsjećanje na važnost bezbjednosti u saobraćaju, a naročito u zimskom periodu kada je potreba za kvalitetnim pneumaticima još veća. Upravo zato, Nokian brend, koji već više od 80 godina pravi inovacije na polju najsavremenijih rješenja za zimsku bezbjednost po svim temperaturama, pravi je izbor za sigurnost vozila u bilo kojim uslovima.

Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite bezbjednost!

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *