Uručene nagrade pobjednicima Schaeffler nagradne igre

vijest-02

Uručene nagrade pobjednicima Schaeffler nagradne igre

Juni mjesec u SiM Impex-u obilježila je nagradna igra za osvajanje vrijednih iPhone 12 mobilnih telefona, kao i kupone za Repxpert aplikaciju!

SiM Impex je i ovo ljeto započeo novim idejama, popustima, još većim asortimanom robe, ali i nagradnom igrom u kojoj su mogli da učestvuju svi kupci artikala iz Schaeffler asortimana, brendova LUK, INA i FAG. Vrijedne nagrade u vidu 5 mobilnih telefona iPhone 12 i 5 vaučera za Repxpert aplikaciju osvojili su: Auto centar Ivanković d.o.o., Miljić Autodijelovi s.p., Autoservis Saks obrtnička radnja, Ramić Arnes, te BMM d.o.o.

Ove vrijedne nagrade su podsticaj za dalju poslovnu saradnju, ali i potvrda da naša kompanija prati trendove u oblasti kojom se bavi. Stoga je i kupon za aplikaciju Repxpert, koja predstavlja sljedeću dimenziju aftermarket podrške, jedan od noviteta koji kompanija Schaeffler, te samim tim i SiM Impex nudi svojim kupcima. Naime, ova aplikacija je mjesto gdje možete pronaći katalog Schaeffler proizvoda, pretraživati ih po dijelovima, OE ili EAN brojevima, vršiti pretragu po broju šasije, barkod skener za provjeru artikala u radionici, itd. 

Predstavnici tri od pet nagrađenih kupaca imali su priliku da u našoj upravnoj zgradi u Banjaluci, gdje je dodjela nagrada upriličena 7. jula ove godine, zajedno sa domaćinima obiđu prostorije naše kompanije, kao i centralno skladište, te i na taj način steknu uvid u način i kvalitet poslovanja SiM Impex-a na teritoriji BiH.

Ujedno, ovo je bila prilika i da se u ugodnoj atmosferi razmijene informacije kako iz ugla kupaca, tako i iz našeg ugla kao distributera ove vrste robe na tržištu BiH.

/ Aktuelnosti

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *