Uslovi učešća u LKQ EURO 2020 igri predviđanja

Uslovi učešća u nagradnoj igri_simimpex_euro2020

Uslovi učešća u LKQ EURO 2020 igri predviđanja

Period takmičenja: Takmičenje će trajati od 11. juna do 11. jula 2021. godine. Započinje postom objavljenim 11. juna u 7:00h, a završava 11. jula u 20:59h. Trajanje takmičenja po takmičarskom postu naznačeno je u svakom Facebook postu.

Nagrada: Materijalne nagrade pomenute u postu biće dodijeljene slučajnim odabirom. Isplata u gotovini je isključena. Ukoliko nagrada, iz bilo kojeg razloga, nije na raspolaganju, LKQ Europe GmbH zadržava pravo da nagradu zamijeni alternativnom, jednake ili veće vrijednosti. Pobjednik snosi sve troškove poreza koji mogu proisteći iz dobiti.

Komentarišući post, saglasni ste da se vaše ime spominje u postu, a predstavnik kompanije SiM Impex stupi sa vama u kontakt putem Facebook-a, ukoliko budete slučajno odabrani kao pobjednik.

Svi kvalifikovani učesnici takmičenja biće uzeti u obzir prilikom odabira pobjednika. Pobjednici će biti odabrani posljednjeg dana nagradne igre, nasumičnim odabirom bilo kojega od učesnika koji su predvidjeli pojedinačne prognoze po takmičenju. Predstavnik SiM Impex-a će pobjednike takmičenja informisati o pobjedi putem Facebook-a, i od njih će zatražiti da mu upute e-mail sa svim kontakt podacima. Za obradu podataka potrebno je sljedeće: ime i prezime, adresa i e-mail. Svi učesnici su odgovorni za tačnost svojih podataka. Nagrade će dobitnicima biti isporučene bez naknade. Nagrade će se isporučiti putem kompanije LKQ Europe GmbH ili poštom, u roku od dvije sedmice od dana proglašenja pobjednika. U slučaju pobjede, nagrada će dobitniku biti isporučena na dostavljenu adresu. U slučaju neispravne adrese ili ukoliko nagrada ne može biti isporučena iz nekog drugog razloga, dobitnici će o tome biti informisani putem e-maila. Pobjednik se mora oglasiti u roku od jedne sedmice od obavještenja, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Uslovi: Učešće se može ostvariti samo ako je učesnik pratilac SiM Impex Facebook stranice (https://www.facebook.com/simimpexautodijelovi), ako mu se sviđa post na SiM Impex Facebook stranici (klikom na „sviđa mi se“, na odgovarajućim nagrađujućim postovima) i ako ostavi odgovarajući komentar, koristeći FB funkciju „komentari“. SiM Impex FB stranicu možete zapratiti klikom na dugme „Like“ na https://www.facebook.com/simimpexautodijelovi. Dijeljenje postova ne utiče na mogućnost pobjede.

Ko ispunjava uslove učešća: Prihvatljiva lica za učešće su ona koja imaju prebivalište u Bosni i Hercegovini, ne mlađa od 18 godina u trenutku učešća u nagradnoj igri. Učešće je moguće samo u periodu trajanja nagradne igre i, nažalost, ne iz inostranstva. Nagrade neće biti isporučene licima mlađim od 18 godina, licima zaposlenim u kompaniji LKQ Europe GmbH ili njenim povezanim kompanijama, njihovoj rodbini i svim učesnicima kreiranja ove nagradne igre. Učešće je dozvoljeno samo onim licima sa FB nalogom koja predstavljaju osobe sa stvarnim imenom. Učešće lica sa lažnim identiteom ili identitetom trećih lica nije dozvoljeno.

Mogućnost obustave nagradne igre: Organizator zadržava pravo da u bilo kom trenutku obustavi, prekine ili otkaže takmičenje bez obrazloženja. Ovo pravo se koristi naročito ako se takmičenje iz tehničkih ili pravnih razloga ne može pravilno sprovesti.

Odovornost: Takmičenje nije podržano od strane FB, nije u vezi sa FB, a FB ga ni na koji način ne sponzoriše, podržava ili organizuje. Sva pitanja, komentare ili žalbe u vezi takmičenja uputiti direktno kompaniji LKQ Europe GmbH, Zählerweg 10, 6300 Cug, Švajcarska.

Pravni postupak: Pravni postupak je konačan.

Privatnost: Organizator takmičenja i lice odgovorno za obradu vaših ličnih podataka je SiM Impex d.o.o. Poslovna zona Ramići bb, 78000 Banja Luka. Lice odgovorno za zaštitu podataka možete kontaktirati na marketing@simimpex.com.

Primalac podataka koje ste dostavili nije Facebook, nego SiM Impex d.o.o. (kontakt podaci, adresa, e-mail adresa, vaše Facebook korisničko ime i aktivnosti kao što su komentari, „sviđanja“) se procesuiraju od strane SiM Impex d.o.o. za sprovođenje ovog takmičenja. Pravna osnova za to je član 6. stav 1. tačka 1 lit. b) GDPR. U tom kontekstu, može biti neophodno da se lični podaci proslijede pružaocu usluga isporuke (npr. u svrhu isporuke nagrade). Takođe, može biti neophodno da se podaci obrađuju u vezi sa zakonskim obavezama i, ukoliko je potrebno, otkriju vlastima ili drugim javnim tijelima. Pravna osnova za to je član 6. stav 1. tačka 1. lit. c) GDPR. Obrada od strane SiM Impex d.o.o. u trećoj zemlji nije predviđena. Podaci se čuvaju onoliko dugo koliko je potrebno za sprovođenje takmičenja ili u okviru zakonskih rokova čuvanja.

Obrada podataka od strane Facebook-a: Kada koristite ili pozovete našu Facebook stranicu, vaše lične podatke ne obrađujemo samo mi, nego i Facebook u svrhu analize i oglašavanja.

Važeće pravo: Takmičenje podliježe isključivo zakonima Bosne i Hercegovine.

/ Aktuelnosti / Oznake: , , , , , ,

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *