SiM Impex na novoj adresi u Trebinju

preseljenje-obavještenje_aktuelnosti-04

SiM Impex na novoj adresi u Trebinju

Pozivamo vas da posjetite poslovnicu u Trebinju, u novim prostorijama, na novoj adresi, i ostvarite mnoštvo popusta, ali i uveličate proslavu 9. rođendana naše poslovnice u ovom gradu.

U četvrtak 10. juna 2021. godine, na adresi Južni gradski izlaz bb, lamela I, svečano će biti obilježena 9. godišnjica postojanja poslovnice naše kompanije u Trebinju. Ujedno, to će biti i prilika da se upoznate sa novom poslovnicom, ali i da ostvarite brojne popuste i uživate u akcijama koje smo vam pripremili za taj dan.

Takođe, cijeli taj dan, od 8 do 18 časova, kada je i uobičajeno radno vrijeme ove poslovnice, rezervisan je za obilježavanje jubileja, a svi zainteresovani će imati priliku da testiraju električni bicikl. Od popusta izdvajamo one na MPM ulje, 20 odsto na sve alate, kompletnu garažno-servisnu opremu i dijagnostiku.

Ukoliko ste iz Trebinja ili okoline, ne propustite sjajnu priliku da u posebnoj akciji planiranoj za ovaj dan uzmete i svoje nove 3+1 gume brendova Nexen i Nokian. Uz kupovinu tri gume, četvrtu dobijate gratis, a montaža guma je besplatna!

Prilika je ovo i da se još bliže upoznate sa asortimanom robe, ali i naročitim odnosom ove kompanije, koja je lider na polju distribucije rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za vozila na tržištu BiH, prema svojim kupcima. Ono što nas izdvaja od drugih, upravo je razvijena mreža korisničke podrške, što je tradicija koju njegujemo i u nju investiramo od samog osnivanja, davne 1999. godine.

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *