SiM Impex i Schaeffler ponovo nagradili kupce!

webvijest-01

SiM Impex i Schaeffler ponovo nagradili kupce!

Uručili smo nagrade ovogodišnjim pobjednicima Schaeffler nagradne igre

I ove godine, SiM Impex je zajedno sa kompanijom Schaeffler organizovao nagradnu igru za sve kupce artikala iz asortimana ovog poznatog brenda u proizvodnji rezervnih dijelova za automobilsku, avionsku i industrijsku upotrebu. Nagradna je trajala u periodu od 1 – 31. jula 2022. godine.

Sve što je bilo potrebno, da bi kupci učestvovali u nagradnoj igri u kojoj su mogli da osvoje jednu od tri vrijedne nagrade, jeste da u navedenom periodu izaberu da kupuju artikle iz Schaeffler asortimana robe u SiM Impex ponudi.

I ova nagradna igra, koja je organizovana zajedno sa brendom Schaeffler, dokaz je da je povjerenje koje SiM Impex-u ukazuje svaki kupac, veoma važno za našu kompaniju.

Glavnu nagradu ove godine osvojio je Auto-servis Ivica iz Jajca, a riječ je o Scooter Speedfight 4, skuteru za sjajan provod na dva točka.

Druga i treća nagrada su otišle na adrese kupaca – servis Darko ZAR iz Bijeljine, kao drugonagrađeni, osvojio je Sony Playstation 5, a treću nagradu – Sony zvučnik, odnio je Rade Automehaničar iz Brčkog.

Izvlačenje je organizovano 3. 8. 2022. godine, putem online softvera (random picker), a uručenje glavne nagrade upriličeno je 19. avgusta 2022. godine u upravnoj zgradi naše kompanije u Ramićima. Zajedno sa domaćinima, dobitnik je obišao zgradu SiM Impex-a i centralno skladište, te se upoznao sa načinom na koji naša kompanija posluje. Zajednički ručak je bila prilika da se razgovara o budućim planovima, poslovanju, ali i da se podijele i ovjekovječe lijepi zajednički trenuci provedeni u posjeti SiM Impex-u ovoga dana.

Nagradne igre, ali i izleti, druženja i organizovanje tehničkih treninga i obuka za naše kupce i poslovne partnere, način su na koji želimo da naša kompanija posluje, odnosno da bude prepoznata kao kompanija s istinskim i prijateljskim odnosom prema svakom kupcu i poslovnom partneru na tržištu BiH.

              

 

 

/ Aktuelnosti / Oznake: , ,

Podijeli članak

Komentari

Još nema komentara

Ostavi poruku

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *